Tajništvo: 02 450 10 90 | Odjava prehrane: 02 450 10 98 info@abesednjak.si
Select Page

PETI DAN, 22. 9. 2023

Po budnici in zajtrku je sledilo pakiranje. Na poti domov smo si ogledali še Piran in odšli na kosilo v Portorož. Prihod pred šolo je ob 18.10.

Hvala vsem učencem za čudovito šolo v naravi.
Vaši učitelji.


ČETRTI DAN, 21. 9. 2023

Zbudila nas je glasba (Alya – Dobro jutro življenje). Kot vedno smo odšli na jutranjo telovadbo, ki je bila za razliko od drugih dni z glasbo. Po zajtrku smo šli na zelo zanimive naravoslovne delavnice. Obiskal nas je gost presenečenja – ravnateljica. Preverila je urejenost našil sob in prinesla tudi nagrade. Po kosili smo imeli prosti čas na plaži, potem pa smo po večerji ugotovili, kdo so zmagovalci v pospravljanju sob. Nato smo šli v disko, kjer smo vsi zelo uživali, plesali in peli. Potem smo šli spat in našega dne je bilo konec.
(Tinaya, Žiga, Ana in Neja)


TRETJI DAN, 20. 9. 2023

Ko smo se zbudili, smo šli na zajtrk. Potem smo šli na plažo, kjer smo plavali in iskali kamne. Nato smo odšli na kosilo. za kosilo so bili čufti, bili so zelo dobri. Po kosilu smo spet šli na plažo, kjer smo skakali s pomola. Po večerji smo imeli prosti čas, kjer smo pod reflektorji imeli različne športne dejavnosti. Dan je bil super.
(Tinaya, Žiga, Ana in Neja)


DRUGI DAN, 19. 9. 2023

Drugi dan smo se zbudili ob glasbi, nato smo odšli na jutranjo telovadbo in zajtrk. Potem smo šli v sobe, kjer so nam jih ocenili nato pa na plažo. Tam smo plavali, se vozili s supom in jedli sladoled. Sledilo je kosilo in kratek odmor, za tem pa smo imeli proste igre na igralih. Popoldan smo ponovno odšli na plažo in na večerjo, potem pa smo se odpravili na sprehod v mesto, kjer smo kupili spominke.
(Tinaya, Žiga in Ana)


PRVI DAN, 18. 9. 2023

Ob 7.00 smo začeli z našo potjo v Poreč. Ko smo prišli na našo destinacijo, smo imeli nekaj prostega časa, nato smo odšli na kosilo. Sledil je kratek ogled našega okolja, nato pa smo odšli na plažo, kjer smo plavali do boje in med tem smo delali različne vaje. Nato smo šli športat in na večerjo ter na večerni pohod.
(Tinaya, Žiga in Ana)

 


Spoštovani!

Obveščamo vas, da so otroci in učitelji varno prispeli v VIRC Poreč.

Vodstvo šole

Prilagodi izgled strani