Tajništvo: 02 450 10 90 | Odjava prehrane: 02 450 10 98 info@abesednjak.si
Select Page

Spoštovani starši in skrbniki!

Napočil je najpomembnejši dan šolskega leta 2022/2023. Prag šolskih vrat je danes prestopilo 533 učenk in učencev, od tega 53 prvošolk in prvošolcev. Slednjim izrekamo posebno dobrodošlico in hkrati izražamo veselje ob misli, da bomo skupaj preživeli krasnih devet let.

Šolsko leto pričenjamo na običajen način. Veseli nas, da brez posebnih zdravstven ukrepov ali drugih omejitev. Obetamo si, da bo tako tudi prihodnji mesec in vse tja do drugega najpomembnejšega dne v šolskem letu. Še vedno bo potrebno preventivno ravnanje, zato vam v prilogi posredujem dopis ministra za zdravje dr. Danijela Bešiča Loredana in ministra za izobraževanje, znanost in šport dr. Igorja Papiča.

Učiteljice in učitelji ter strokovni delavci šole smo dobro pripravljeni na nov začetek. Prizadevali si bomo za varno in spodbudno učno okolje, k učenju in poučevanju pa bomo pristopali s sodobnimi metodami in oblikami dela. Veliko pozornosti bomo namenjali strpnim in prijaznim medosebnim odnosom. Odgovornost pa je porazdeljena med vas in nas, zato verjamemo, da bomo s trdno medsebojno podporo in sodelovanjem najboljši zgled našim šolarkam in šolarjem.

Lepo vas pozdravljam.

Dr. Manja Flisar Šauperl

 

Nekaj foto utrinkov najdete v spodnji galeriji.

 

Prilagodi izgled strani