Tajništvo: 02 450 10 90 | Odjava prehrane: 02 450 10 98 info@abesednjak.si
Select Page

Spoštovani starši in skrbniki,

danes je za vaše otroke pomemben dan v šolskem letu. Pričnejo se dolgo pričakovane in pošteno zaslužene počitnice. So čas poznega vstajanja, brezskrbnosti, potepanj, raziskovanj, novih prijateljstev, spoznanj in vsega lepega, kar prinaša poletje. Otrokom čestitajte za uspehe, kajti zmeraj ni bilo enostavno. Šolsko leto je dolgo, polno izzivov, velikih pričakovanj, izrednih dogodkov, lepih ocen in tudi razočaranj, stisk.

Počitnice so čas, ki naj porahlja in zrahlja vse napetosti. Želim si, da jih preživite tesno skupaj z otroki, v naravi, ob knjigi, ustvarjanju ali športnih dejavnostih. Želim si, da si tudi starši privoščite trenutek, ko ne boste počeli prav ničesar. Da boste lahko trdna opora vašim najdražjim. In želim si, da vam vsaj tu in tam za kratek čas uspe skriti telefone, tablice in računalnike.

Iskreno se vam zahvaljujem za sodelovanje, razumevanje in zaupanje. Prav tako za vse predloge, pobude ter pohvale in vzpodbude. Uspehi gotovo ne bodo izostali, če bomo na poti k učenosti hodili skupaj – učenke in učenci, starši in skrbniki ter zaposleni na OŠ Angela Besednjaka.

Hvala in srečno do septembra.

Dr. Manja Flisar Šauperl,
ravnateljica

 

 

Prilagodi izgled strani