Tajništvo: 02 450 10 90 | Odjava prehrane: 02 450 10 98 info@abesednjak.si
Select Page

Četrti dan šole v naravi

Jutranja telovadba je potekala na obali. Najprej smo se razgibali ob glasbi z vajami za jogo, najbolj pogumni pa smo se še bosonogi sprehodili po mivki in namočili noge v hladno morje. Brcali smo klobučarje. Po zajtrku smo se odpravili na plavanje, po kosilu pa na ladjico, ki nas je odpeljala do Kopra. Sprehodili smo se skozi staro mestno jedro, nato pa smo imeli nekaj prostega časa za nakup spominkov in sladoleda. Plovba nazaj je bila zelo zabavna, saj smo imeli pravo čago. Po vrnitvi smo plavali, po večerji pa smo predstavili naše talente na prireditvi Debeli rtič ima talent. Učitelji so podelili nagrade zmagovalcem, nagrado pa je dobila tudi najbolj urejena soba.

Se vidimo kmalu!!!

Tretji dan šole v naravi

Zapis so pripravile Lora Kočevar in Julija Novak (5. a) ter Melani Repnik in Alina Tričkovič (5. b).

Danes smo se zbudili ob 7.30 uri. Čez nekaj časa smo imeli jutranjo telovadbo.Telovadba je bila precej naporna, tako da smo bili utrujeni. Nato smo imeli zajtrk, ki je bil zelo dober. Šli smo pospraviti sobe in se pripraviti za pisanje dnevnika. Ko smo vsi napisali svoj dnevnik, smo odšli na plavanje v bazen. Plavanje je bilo zelo zabavno in voda je bila zelo slana. Ko smo prišli s kopanja, smo se preoblekli in odšli na igrala. Potem je sledilo kosilo. Po kosilu smo imeli nekaj prostega časa. Čez nekaj časa smo se preoblekli v kopalke in šli plavat. Po plavanju je sledil 90-minutni pohod. Hodili smo med vinogradi in si ogledali oljke. Pogovarjali smo se o gospodu, ki je izdelal ladijski vijak. Po pohodu je sledila večerja, po njej pa smo se po skupinah pripravljali na »Debeli rtič ima talent«. Po pripravah smo se odpravili spat.

Drugi dan šole v naravi

Zapis sta pripravila Nejc Vollmeier (5. a) in Niko Ajdič (5. b).

Danes smo se zbudili ob 7. uri. Pospravili smo svoje sobe in odšli na jutranjo telovadbo.Ko smo se razgibali, smo se odpravili na odličen zajtrk. Medtem ko so učitelji ocenjevali naše sobe, smo učenci pisali dnevnik za prejšnji dan. Po dopoldanskem plavanju v bazenu smo se sprehodili do morja, kjer smo raziskovali obalo. Po kosilu in popoldanskem plavanju smo se razdelili po skupinah in se pomerili v iskanju skritega zaklada. Sledilo je tekmovanje v namiznem nogometu, v katerem smo zelo uživali. Po večerji smo si naredili smešne in nenavadne frizure ter zaplesali na plesu norih frizur.

Prvi dan šole v naravi

Zapis pripravile: Hana Dolenc in Amely Vrbančič (5.a) ter Jelena Lorena Vesić in Lina Lešnik (5. b).

Ob 7.45 uri smo se zbrali pred šolo. Tam smo počakali na avtobus in se ob 8.10 uri odpravili proti morju. Vožnja je bila zelo zabavna. Vmes smo se ustavili na postajališču Lom in pojedli malico. Odpravili smo se nazaj na avtobus in se odpeljali do naše končne postaje, do Debelega rtiča. Ko smo prispeli, smo se odpravili do plaže in si ogledali  klobučarje. Eden od sošolcev si  ga je upal prijeti. Ko smo se vrnili s sprehoda, smo pojedli slastno kosilo. Po kosilu smo vzeli kovčke in se odpravili do naših sob. Potem smo si oblekli kopalke in odšli do bazena. Tam so nas razdelili po skupinah glede na znanje plavanja. Vsaka skupina je imela svoje vaje. Ko smo prišli iz bazena, smo si posušili lase in se oblekli. Nato smo šli v sobe in se uredili, pred večerjo pa smo se igrali na različnih igralih. Ko smo se vrnili v Depandanso Bor, smo pojedli okusno večerjo. Pred spanjem smo imeli še pravi filmski večer.

Spoštovani starši in skrbniki.

Obveščamo vas, da so učenci obeh 5. razredov ter učitelji varno prispeli na Debeli rtič in vam pošiljajo sončne pozdrave.

Vodstvo šole

Prilagodi izgled strani