Spoštovani starši oz. skrbniki,

po navodilih Vlade RS in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport šola v namen preprečevanja širjenja koronavirusa s ponedeljkom, 16. 3. 2020, za nekaj časa zapira svoja vrata (predvidoma 14 dni). Kdaj točno bodo učenci ponovno prišli v šolo, vas bomo obvestili takoj, ko nam bodo to sporočili pristojni organi.

Pouk bo v tem času potekal na daljavo, kar pomeni, da bodo učenci šolsko delo opravljali izključno doma, vsa gradiva in navodila za posamezni predmet (po urniku učenca) pa bodo našli na spletni strani šole. Meni na desni, Delo na domu.

Gradiva in navodila bodo objavljena do 19. ure za naslednji dan, vas pa naprošamo, da otroku pomagate pri dostopanju do le-teh.

V času pouka, ki bi ga učenci imeli, če bi bili v šoli, jim bodo za dodatna pojasnila in navodila na razpolago tudi učitelji, ki jih posamezni predmet poučujejo (prav tako učitelji za dodatno strokovno pomoč). Komunikacija z njimi in njihovimi razredniki je možna preko e-pošte (vsi naslovi so na spletni strani šole pod zavihkom Delo na domu -> Kontakti učiteljev).

Glede varstva otrok staršev, ki delujete v rizičnih skupinah (zdravstveni delavci, civilna zaščita, komunala in vsi ostali pomembni za delovanje države v takih trenutkih), še nimamo natančnih navodil. Takoj, ko izvemo kaj več, kako bo to organizirano, vam sporočimo.

V upanju, da virus zajezimo, ostanemo zdravi ter se kmalu spet vidimo, vas lepo pozdravljam.

Barbara Novak,
ravnateljica